HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Arai Tour-X 4 White Off Road (Cross) Kask

Marka
Stok Kodu
BDEXY358
26.537,92 TL
3.564,04 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Beden
Beden Ölçü Tablosu
7 Günde Kargoda

 Arai  Tour-X4 Serisi
 
Uzun yolculuklar, off-road veya macera. Sürüş koşullarınız nasıl olursa olsun Tour-X 4 her yol için hazır.

Tour-X4'te tamamen yeni bir dış kabuk vardır. Sert, güçlü, her zamankinden daha fazla dayanıklı ve en zor koşullar altında kullanılabilir olması için yeniden tasarlanmıştır. Ayrıca havalandırma sistemi maksimum verimlilik için yeniden geliştirilmiştir.

Yeni "Yüz Çevresi Sistemi (FCS)", ile çenenin alt kısmına daha fazla destek ve konfor sunarken, aynı zamanda sıkı bir uyum oluşturur.

Daha iyi ve kişisel bir uyum için, iç astarında ki (5 mm kalınlığında) mevcut yanak pedleri ve tepe pedi çıkarılıp yenileri ile değiştirilebilir. Kirlendiği zaman yıkanıp temizlenebilir.

Tour-X 4'ü, güneş siperliği ile veya olmadan, cam ile veya camsız kullanabilirsiniz. Camsız kullanımda motokros tarzı gözlükler ile kullanma imkanı da sunmaktadır.

Yeni dış kabuk: Rahatlık ve maksimum havalandırma performansı için tamamen yeniden dizayn edilmiş optimize, son derece sert ve güçlü Süper Fiber Laminat dış kabuk.

Yeni geliştirilmiş diffüsörler ile hava akışını arttırarak, kaskın içinde oluşan sıcak ve nemli havanın dışarı atılmasını sağlar.

İç astarı için, yıkanabilir / çıkarılabilir, seçkin Arai Dry-Cool ® astar malzemesi kullanılmıştır. Böylece iç astar geleneksel kumaşlardan çok daha hızlı bir şekilde kurur.

Yeniden dizayn edilmiş karakteristik çene havalandırması ile daha iyi performans ve daha iyi bir görünüm sağlanmıştır.
 
 
 
 
 
Acil Sökme Sistemi ile yanak pedlerini, kaskınız kafanızda iken sadece ped sekmelerini çekerek saniyeler içinde sökebilirsiniz. Bu da kaskın çıkarılmasını çok daha kolay hale getirir ve ek yaralanma riskini en aza indirir.

Geliştirilmiş, yeni aero-dinamik dizayn camın üzerinde kaş havalandırılmaları mevcuttur ve pinlock (buğu önleyici cam) takılabilir hale getirilmiştir.

Pinlock kaskla beraber standart olarak verilmektedir.

KASKLARIN ÜZERİNDE ORJİNAL ŞEFFAF CAMLARI VARDIR. RENKLİ CAM AKSESUARDIR.
 
  
 
Kask Bedenimi Nasıl Öğrenirim ?

Kask bedeninizi, başınızın alın kısmını yatay olarak çepeçevre ölçerek bulabilirsiniz.

Kaşınızın yaklaşık 1 cm üzerinden başlayıp kulak üst hizasından başın arkasındaki çıkıntılı kısmın üzerinden ilerleyerek diğer kulağınızın üstünden başlangıç noktasına ulaşarak başınızın çevresini ölçebilirsiniz.

 

Kask ilk taktığınızda başınıza tam oturmalıdır. İçteki astarın zamanla %5 ila %10 oranında esneme yapacağı da göz önünde bulundurulmalıdır.

 

Başa tam oturmayan kaskın, kaza sırasında başınızı tam koruyamayacağını unutmayın!

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arai Tour-X 4 White Off Road (Cross) Kask Arai Tour-X 4 Kasklar Brn Motor'da! Arai Marka Arai Tour-X 4 White Off Road (Cross) Kask Ürününü En İyi Fiyat Seçenekleri İle Brn Motor Online Satış Sitesinde Sizleri Bekliyor! Burada Herkes İçin Birşey Var! BDEXY358
Arai Tour-X 4  White Off Road (Cross) Kask

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.