HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
%10
Alpinestars SMX-1 Air Eldiven

Alpinestars SMX-1 Air Eldiven

Marka
Stok Kodu
3301-2846
3.940,57 TL
3.546,51 TLKDV Dahil
476,30 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Beden
Beden Ölçü Tablosu
7 Günde Kargoda
Alpinestars Türkiye
 
Polyamid kumaş ile birleştirilmiş esnek ve dayanıklı tam deri ile oluşturulmuştur.

• Avuç içi ve boğazdaki takviyeler üstün tutuş sağlar

• Avuç içinde ergonomik streç ilavesi

• Manşet üzerinde Ayarlanabilir Velcro Kapanışı

• Parmaklarda deri gerdirme akordeonlar, üstün uyum ve esneklik

• Drystar® Membrane teknolojisi ile üretilmiştir.

• Dokunmatik ekrandaki uyumlu parmak ucu

Alpinestars Hakkında

Alpinestars 1963 yılında kurulmuş ve profesyonel yarış ürünleri , yüksek performanslı giyim, teknik spor ayakkabı üreten dünya lideri bir markadır. Alpinestars en iyi tasarım ve araştırmanın zor koşullar altında elde edilir olduğunu bildiği için, Formula 1 , Dünya Ralli Şampiyonası, AMA ve Dünya Motocross ve MotoGP yarışlarında yarışan en iyi sporcular için gelişmiş teknik ekipmanlar yaratmıştır.

Kurucusu Sante Mazzarolo, off-road sürüş için özel bir çizmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen bir enduro yarışçısı ile konuştuktan sonra Alpinestars ilk motosiklet çizmesini 1965 yılında tanıttı,  bu kros botta, bir çelik incik kemiği koruyucusu ve bir toka kapatma sistemi de dahil olmak üzere birçok yenilik yer aldı .

Alpinestars yarışlara odaklanmanın ürün geliştirmek ve ürün tanıtımı için en iyi yol olduğunu keşfetti. Alpinestars, 5 kez Dünya Motocross şampiyonu Roger Decoster ve 4 kez Dünya Motocross şampiyonu Heikki Mikkola gibi biniciler ile çalışarak yüksek kaliteli botları ve profesyonel imajıyla hızla tanındı.

Off -road botlar tanındıktan sonra, Alpinestars, 70'lerin sonlarında motosiklet yol yarış pazarına taşındı. Bir kez daha, slider ve yeni koruma seviyeleri sağlayan teknik gelişmelerle binicilerin dikkatini kazandı ve 3 kez Moto GP şampiyonu Kenny Roberts dünya yarış pistlerinde Alpinestars’ın yeni botlarını sergiledi.

En iyi yarışçılar için en iyi ürün geliştirme her zaman Alpinestars için bir öncelik olmuştur ve mevcut şirket Başkanı Gabriele Mazzarolo bu başarılı felsefeyi takip etmektedir. Efsanevi yol yarışlarında tüm şampiyon olan biniciler Kevin Schwantz, Mick Doohan ve Alex Criville ve motokros yarışlarında efsane Bob Hannah , Ricky Johnson ve Jeremy McGrath hep Alpinestars ile kazandı. Bu elit sporcular tüm Alpinestars ürünlerini sektöründe ön plana çıkaran önemli katkılarda bulunmuşlardır.

Bugün, Alpinestars ürünleri ABD (Los Angeles ) ve Avrupa (İtalya), şirketin laboratuarlarında motosiklet ve otomobil yarışı geçmişine sahip büyük bir uluslararası personel tarafından geliştirilmektedir. Dünya çapında yarışçılar ve motosiklet sürücülerinin ihtiyaçlarını karşılamak için, Alpinestars üstün ürün geliştirme için en son teknolojiyi kullanır .

Alpinestars‘da çeşitli koşullar altında ürün ve malzeme direnci yanı sıra, davranış test etmek için bir in-house laboratuar bulunmaktadır . Bu Alpinestars’a, tüm ürünler için en yüksek kalite ve tutarlılık sağlar. Ürün bölümü içinde, bir desen ve malzeme geliştirme ekibi elektronik kesme sistemlerine bağlı 10 cad -cam istasyonu ile çalışır. Bu geliştirme ekibi prototip, montaj örnekleri ve yeni ürünler için özel bir üretim hattı kullanır .

Alpinestars’da dünyanın en iyi yarışçıları için yardım ve destek sağlayan tam donanımlı atölye içeren bir yarış hizmetleri departmanı vardır. Bu tüketici için anında geri bildirim ve daha iyi ürünler için daha hızlı geliştirme zamanı sağlar.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Alpinestars SMX-1 Air Eldiven Alpinestars SMX-1 Air Eldiven Brn Motor'da! Alpinestars Marka Alpinestars SMX-1 Air Eldiven Ürününü En İyi Fiyat Seçenekleri İle Brn Motor Online Satış Sitesinde Sizleri Bekliyor! Burada Herkes İçin Birşey Var! 3301-2846
Alpinestars SMX-1 Air Eldiven

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.