HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
%5
eni I-Ride MOTO 10W-40 Motosiklet Yağı

eni I-Ride MOTO 10W-40 Motosiklet Yağı

Stok Kodu
MOTO 10W-40
Piyasa Fiyatı
36.00
80,34 TL
76,32 TLKDV Dahil
10,25 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo

eni i-Ride moto 10W-40, dört zamanlı motorsiklet motorları için, sentetik bazyağlar kullanılarak geliştirilmiş, yüksek performanslı, son teknoloji ürünü, dört mevsimde kullanılan bir yağlayıcıdır. Gerek arazide kullanılan gerekse trafiğe çıkan araçlar için uygun olup, şehir dışı yüksek sıcaklık otoyol sürüşleri ve şehir-içi düşük sıcaklık dur-kalk sürüşleri gibi en ağır ve değişken çalışma koşullarında  ihtiyaç duyulan performansın elde edilmektedir sağlar.

Bu ürün, uzun mesafe sürüşleri için önerilmektedir

  • Özellikler ve Performans

    •    eni i-Ride moto 10W-40, soğukta viskozitesini yeterince koruduğu gibi, sıcakta da yüksek viskozitesini korur.  Aynı dereceye sahip bir yağlayıcı, her mevsimde kullanılabilir.
    •    Üstün tortu-önleme (deterjan/dispersan) özelliği, vernik, cila veya başka tortuların oluşumunu etkin şekilde asgariye indirir. eni i-Ride moto 10W-40 böylece, bilezik sıkışmasını önler, pistonların temiz kalmasını  sağlar ve  tortuları asıltı durumunda tutar.
    •    Aşınmayı önleme özelliği, bütün hareketli parçaların uzun ömürlü olmasını sağlayarak, motor bakım ihtiyacını ve revizyonları önemli ölçüde azaltır.

    Spesifikasyonlar

    eni i-Ride moto 10W-40, aşağıdaki spesifikasyonların gereksinimlerini karşılamaktadır

    -     JASO MA, MA2

    -     ACEA A3

    -     API SL


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
eni I-Ride MOTO 10W-40 Motosiklet Yağı ENİ TAM SENTETİK MOTOR YAĞLARI BRNMOTOR'DA SATIŞA SUNULMUŞTUR, Marka eni I-Ride MOTO 10W-40 Motosiklet Yağı Ürününü En İyi Fiyat Seçenekleri İle Brn Motor Online Satış Sitesinde Sizleri Bekliyor! Burada Herkes İçin Birşey Var! MOTO 10W-40 eni I-Ride MOTO 10W-40 Motosiklet Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.